fbpx

Cupa de Vest 2023

Cupa de Vest la bouldering 2023

 

Cupa de Vest este un concurs regional de bouldering, adresat copiilor și juniorilor cu vârsta între 7-17 ani, din cadrul comunităților de cățărat din Timișoara, Arad și Oradea.

Acest concurs a luat naștere din dorința de a oferii tinerilor ocazia de a încerca experiența participării la o competiție (cei care nu au mai participat până acum), de a se pregăti pentru competițiile care urmează (cei din lot) dar și din dorința de a apropia comunitățile din Timișoara, Arad și Oradea.

Calendarul competițiilor:

 • 12 martie – Arad
 • 2 aprilie – Oradea
 • 23 aprilie – Timișoara

Programul pe grupe și categorii de vârstă:

 • 11:30 – 13:30: Categoria C3
 • 14:00 – 15:30 Categoria C2
 • 16:00 – 17:30 Categoria C1
 • 18:30 – 20:00 Categoriile YB / YA – 12 trasee

𝘕𝘦 𝘳𝘦𝘻𝘦𝘳𝘷𝘢̆𝘮 𝘥𝘳𝘦𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘢 𝘮𝘰𝘥𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘶𝘭 𝘪̂𝘯 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵̦𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘯𝘶𝘮𝘢̆𝘳𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘪𝘱𝘢𝘯𝘵̦𝘪.

Concursul se desfășoară „la lucru”: concurenții vor avea 8 trasee de parcurs (15 categoriile YB și YA) cu un maximum de 5 încercări per traseu. După fiecare încercare, arbitrul va consemna pe fișa concurentului rezultatul respectivei încercări, în sistem IFSC (zone/top).

Un traseu este considerat finalizat (TOP) doar în momentul în care arbitrul confirmă verbal acest aspect. În situația în care încercarea este ratată, concurentul poate încerca traseul din nou (dacă mai are încercări) așteptând ca ceilalți sportivi ce sunt la rând să evolueze în ordinea în care au fost predate fișele de concurs.

Sportivul nu poate primi indicații în timp ce evoluează pe traseu, dar poate discuta cu antrenorul în pauza dintre trasee.

 

Taxă de participare: 70 lei/copil (pentru înscrierile în avans)

 

Primii 3 sportivi clasați din fiecare categorie vor primi diplomă.

Câștigătorii clasamentului general vor primi cupă.

Categorii:

 • C3 – 2016 – 2014
 • C2 – 2013 – 2012
 • C1 – 2011 – 2010
 • Youth B – 2009 – 2008
 • Youth A – 2007 – 2006

Înscrieri Etapa III (Timișoara): forms.gle/gm7k58LzGYMNSYw56

Pentru înscrierile până în data de 8 martie inclusiv tariful este de 70 lei, după această dată tariful este de 100 lei.

Pentru fiecare etapă în parte înscrierile vor fi disponibile după ce etapa precedentă s-a încheiat.

 


 

Pentru orice nelămurire sau întrebări, vă rugăm să ne contactați pe pagina noastră de Facebook sau la nr 0723 007563.

2 thoughts on “Cupa de Vest 2023

 • September 4, 2023 at 9:57 am
  Permalink

  Pe aceasta cale vreau sa incurajez copiii si juniorii cu varsta intre 7 – 17 ani sa participe la Cupa de Vest! Este un excelent prilej de a descoperi cataratul, de a se antrena, de a se imbunatati si socializa, toate intr-un mediu prietenos si distractiv. La cupa de Vest veti gasi cu siguranta trasee interesante, provocatori si captivante!

  Reply
 • April 16, 2024 at 8:56 am
  Permalink

  Buna ziua! Sunt incantata sa va adresez acest comentariu pentru a va felicita si a va incuraja pentru initiativa de a organiza Cupa de Vest, un concurs regional de bouldering dedicat copiilor si juniorilor. Este o oportunitate minunata pentru acesti tineri sa isi testeze abilitatile in cadrul unei competitii si sa se pregateasca pentru competitiile viitoare. De asemenea, este frumos sa vedem cum aceasta competitie contribuie la apropierea comunitatilor din Timisoara, Arad si Oradea. Programul pe grupe si categorii de varsta este foarte bine organizat si permite fiecarui sportiv sa isi incerce si sa isi dezvolte abilitatile intr-un mod adecvat. De asemenea, este admirabil faptul ca se acorda atentie si premiilor acordate, cat si a tarifului de participare. Multumesc pentru efortul depus si va doresc mult succes in continuare!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button