fbpx

Sponsorizari si Proiecte 2021

Chiar daca One Move are un istoric de peste 12 ani, am infiintat Asociatia Club Sportiv One Move doar la sfarsitul anului 2021.

Companii mari care stiau de activitatea noastra si-au aratat imediat disponibilitatea de a ne sustine!

Pe aceasta cale, dar nu numai, dorim sa le multumim sponsorilor nostri pentru sustinere si incredere!

Sponsorizare Visma – Echipamente

Visma, o companie multinationala de software, s-a apropiat tot mai mult de One Move, iar un ultima perioada nu trece o zi fara sa vezi un tricou Visma prin sala. Da, o parte din echipa Visma se simte tare bine la noi, le place ce facem, apreciaza rezultatele echipei si viziunea noastra si au decis sa ne sustina, va multumim!

Visma si-a exprimat dorinta de a sponsoriza achizitionarea de echipamente pentru a sustine performanta echipei de copii. Cu sprijinul lor am achizitionat un set de prize “de competitie” si un sistem de auto-belay.

 

 

Sponsorizare Unifiedpost – Echipamente


Cand s-a deschis sala in 2019, se putea vedea un singur banner pe panou, era al companiei de software Unifiedpost, alaturi de noi din prima zi, va multumim!
Atunci ne-a sustinut cu achizitionarea de echipamente(prize pentru escalada) iar acum ne sustine cu achizitionarea unui sistem de auto-belay.

Persoane din Unifiedpost ne calca pragul de multi ani, stiu ce facem, cred in noi, in planurile de viitor si doresc sa sustina acest sport, va multumim!

 

Sponsorizare Elysian Software

Elysian este o firma cu sediul in Timisoara ce se ocupa cu dezvoltarea de solutii software.

De multi ani, persoane de la Elysian ne trec pragul aproape in fiecare zi, vad si apreciaza cum incercam sa dezvoltam acest sport.

In ultime zile din 2021, Narcis de la Elysian ne-a sunat si ne-a transmis ca doreste sa sustina proiectul CS One Move, multumim!

 

Sponsorizare Decathlon – Panou de Escalada mobil


De cand a aparut Decathlon in Romania, a reusit sa apropie oamenii de sport, prin vanzarea de echipamente, dar si prin sustinerea si promovarea sportului.

De 2 ani am incercat prin diferite proiecte sa accesam finantare pentru a achizitiona un perete de escalada mobil, dar din diferite motive nu s-a concretizat nimic.
Lucrurile s-au schimbat cand am abordat compania Decathlon, unde am gasit sustinere  si dorinta de a investi in escalada.
Peste cateva luni, dupa un drum lung cu peripetii, panoul de escalada a ajuns in Timisoara si asteapta primavara ca sa-si inceapa misiunea: promovarea escaladei.

Multumim Decathlon!

 

 

 

Sponsorizari persoane fizice

 

Sponsorizari, donatii si plata cotizatiilor  se poate face in contul de mai jos.

Multumim tuturor celor care au ales sa sustina Clubul Sportiv One Move!

Asociatia Club Sportiv One Move
IBAN RO30INGB0000999911915463
CIF 44758130
Strada Batania, Nr 74, cam.3, Timisoara

Call Now Button