fbpx

One Move Shop


Avem la sală un mic magazin cu produse pentru bouldering și escaladă.  La prima vedere nu pare a fi o varietate mare, dar este bine de ştiut că suntem importatori de echipament premium Black Diamond şi distribuitori Alpin-Expe şi Wild Climb.
Pentru a beneficia de gama largă de produse, vă propunem să vizitaţi site-urile partenerilor noştri şi să ne contactaţi pentru comenzi.

Puteţi accesa lista actualizata cu stocuri si preţuri aici.

.

Vă stăm la dispoziţie pentru consiliere în ceea ce priveşte produsele care vă interesează.
Pentru comandă contactează-ne la telefon sau trimite un email cu produsele care te interesează la adresa: contact_tm@onemove.ro

Plata

Plata produselor comandate se poate face în contul S.C ONE MOVE CLIMBING S.R.L. Str. Batania 74, J35/2527/2018, cod fiscal 39660835 prin depunere numerar: RO96INGB0000999911121591. Plata se mai poate face la Sala One Move din Timişoara sau prin ramburs, în momentul în care recepţionaţi coletul.

Garanţie

Toate produsele Black Diamond sunt vândute sub garanţia oferită de producător. Sunt excluse de la garanţie cazurile de uzura normală sau cazurile în care produsul a fost folosit necorespunzător. Toate articolele expediate pentru garanţie trebuie sa fie curate si uscate. Cheltuielile de expediere către SC MACROM SRL vor fi suportate de dvs. Produsele vor fi însoţite de o solicitare scrisă de garanţie în care să se specifice defectul produselor şi o copie a facturii prin care au fost cumpărate de la noi.
În urma solicitării Dvs, producătorul va decide dacă se impune repararea, înlocuirea sau restituirea banilor pentru produsul în cauză.

Livrare

Livrarea produselor se poate face prin curierat, cu plata ramburs. Toate cheltuielile legate de transport sunt suportate de cumpărător.

Call Now Button