fbpx

COM 2017

Acest concurs se adreseaza clientilor salii One Move, carora le place cataratul si isi doresc  sa progreseze la nivelul urmator. Te provocam la un concurs intr-un format nou, complex, cu scopul de a te tine  “in priza” si de a te motiva sa tragi mai tare de tine, singura cale de a deveni mai bun.

Formatul de baza

Vor fi 4 etape de concurs, fiecare etapa va avea 20 de trasee, 5 galbene, 5 verzi, 5 albastre si 5 rosii, pentru care vei avea  3 ore la dispozitie, de la 19:00 la 22:00. Etapele vor fi in timpul saptamanii si vei putea participa in una din cele 2 zile consecutive(ex: luni sau marti), pentru a nu aglomera excesiv sala si pentru a oferi alternative celor care au si alte activitati.
Etapele sunt programate pentru 3-4.10, 1-2.11, 20-21.11 si 21.12, dar in caz de forta majora ne asumam dreptul de a aduce modificari calendarului, ce vor fi anuntate cat mai din timp.
Exista posibilitatea ca One Move sa organizeze si alte concursuri in aceasta perioada si ne asumam dreptul de a decide daca acel concurs va conta ca etapa sau nu. In caz afirmativ, in clasament vor conta doar cei deja inscrisi la acest concurs.
Nu vor fi arbitri, fiecare isi va nota singur traseele facute.
Se vor face clasamente diferite pentru fete si baieiti.

Punctajul

Traseele vor avea cate 100, 200, 400 respectiv 800 de puncte, iar punctele se vor imparti la numarul de repetari.
Pentru a putea aduna punctele diferitelor etape rezultatele intr-un clasament general cumulat, in functie de locul obtinut la fiecare etapa, se va acorda un numar de puncte conform regulamentului IFSC punctul 11.7.2 , ce va conta in clasamentul general.

Puncte Bonus

Vrem sa te incurajam sa incerci trasee cat mai grele ce vor duce la cresterea nivelului si din acest motiv am introdus o posibilitate de a acumula puncte si dupa concurs.
Se ia ca referinta culoarea celui mai greu traseu pe care l-ai facut in concurs(vezi exemplul 1), sau urmatoarea culoare in cazul in care ai facut toate cele 5 traseele de acea culoare(vezi exemplul 2).  Daca pana la urmatoarea etapa vei reusi sa catarati traseele ramase de acea culoare, vei primi bonusul. (Ex1: la concurs ai facut 4 albe, 4 galbene si 2 verzi, inseamna ca pentru bonus mai trebuie sa cateri celelalte 3 verzi. Ex2: la concurs ai facut 5 albe, 3 galbene si 5 verzi, inseamna ca pentru bonus trebuie sa catari cele 5 albastre).
Timpul limita pentru bonusuri va fi ziua anterioara urmatoarei etape, iar ultima etapa nu va avea posibilitatea acumularii unui bonus.
Obtinea bonus-ului iti va acorda punctele necesare pentru a urca cu un loc in clasamentul etapei, egalandu-l la puncte pe cel din fata. Daca castigatorul etapei obtine si un bonus, valoarea acestuia va fi de 20 de puncte.

Clasamentul progresului

Stim ca cei aflati inca la inceput de drum evita sa participe la concursuri pentru ca nu se simt pregatiti. Pentru a-i incuraja sa participe, vom avea un calasament al progresului, unde nu va conta locul obtinut, ci cresterea nivelului de la etapa la etapa.
In acest clasamentul paralel se puncteaza diferenta dintre ultima clasare si clasarea curenta.
(Exemplul 1: locul 10 la prima etapa, locul 6 la a 2-a , rezulta 4 puncte de progres. Exemplul 2: locul 6 la prima etapa, locul 10 la a 2-a, rezulta 0 puncte de progres.) Clasamentul final se face adunand aceste diferente.

Taxa si premii

Taxa de participare: 50lei pentru toate etapele.
Daca o etapa va coincide cu etapa PBS din Timisoara, atunci va fi nevoie de inscrierea suplimentara la PBS.
Premii:  Cei 4 castigatori vor primi cate un abonament nelimitat pe o luna si o lada de bere. Daca un castigator face parte din echipa One Move, premiul va merge spre urmatorul clasat.

 

One thought on “COM 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button