fbpx

OMC 2017

One Move Challenge este provocarea lansată de One Move pentru a încuraja formarea de echipe și cățărarea într-un format nou și distractiv. Concursul nu își propune să desemneze neapărat cei mai buni cățărători, ci echipa care cațără cel mai bine împreună, au o strategie bună și își mențin motivația până la sfârșitul perioadei “competiționale”. De asemenea, tipul de trasee amenajate pentru concurs, intensitatea și volumul lor, felul în care sunt gândite perioadele, sunt un antrenament în sine. Experiența și feedback-ul ne spun că toate astea duc la creșterea nivelului fiecărui participant.

În perioada 3 iulie – 18 august 2017 s-a desfășurat a 5-a ediție a concursului, cu un format ușor schimbat față de anii precedenți. Am decis ca echipele să fie formate aleator, o decizie controversată ce le-a surâs începătorilor, dar n-a fost apreciată de echipele deja consacrate. Totuși a fost ediția cu cele mai multe echipe înscrise, 20. Concurenții au avut de parcurs 90 de trasee de boulder, 10 trasee de escaladă la sala din Arad și 4 circuite de bouldering.

Pentru ultima zi de concurs programul de cățărat s-a întins până la ora 24:00 și s-a încheiat cu pizza, bere și voie bună. Competiția a fost foarte strânsă între primele 2 echipe, clasamentul schimbându-se până în ultimul moment, când Lau și Miruna au ieșit pe locul I. Suntem bucuroși să avem printre noi și tineri pasionați și puternici!

Felicitări tuturor echipelor pentru participare!

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button