fbpx

OMYC IUNIE 2018

One Move Youth Contest este un concurs de cățărat adresat copiilor între 7 și 17 ani (inclusiv), atât din Timișoara cât și din alte orașe/țări. Scopul acestui concurs este de a motiva tinerii cățărători, de a-i încuraja spre progres și de a le oferi un context de socializare (având astfel ocazia să cunoască tineri din alte orașe cu care împart aceeași pasiune).

Chiar dacă spiritul de competiție este strâns legat de conceptul de concurs, prin One Move Youth Contest încercăm să punem lumina pe distracție, pe cățăratul din plăcere și pe fair-play. Așadar, încurajăm concurenții să se ajute între ei, să fie, întâi de toate, colegi cu pasiune comună.

Categorii de vârstă:

  • Kids: 7-10 ani (băieți/fete)
  • Junior: 11-13 ani (băieți/fete)
  • Teen: 14-17 ani (băieți/fete)

Traseele:

  • Kids: 13 trasee (5 ușoare, 5 medii, 3 grele)
  • Junior: 13 trasee (5 ușoare, 5 medii, 3 grele)
  • Teen: 13 trasee (5 ușoare, 5 medii, 3 grele)
  • Finală Teen: 3 trasee

Pe data de 9 iunie 2018 a avut loc cea de a 3-a ediție One Move Youth Contest. Anul acesta ne-am bucurat de prezența tinerilor cățărători din Timișoara, Arad, Lupeni, Oradea, Cluj iar numărul de participanți internaționali a crescut față de ediția trecută: 3 din Serbia și unul din Ungaria. În total un număr de 45 de copii au dat ce au avut mai bun pe traseele special amenajate pentru ei.

La categoria KIDS am avut cea mai numeroasă prezență: 24 de participanți dar clasamentul a fost unul strâns, talentul și forța celor mici lăsându-ne ușor surprinși. Pentru departajarea finală am introdus 2 trasee suplimentare, pe care cei mici s-au descurcat cu brio.

La categoria JUNIOR numărul de copii a fost mai restrâns însă atmosfera la această categorie a fost una plăcută. Ne-a impresionat plăcut Andrei Muntean reușind toare traseele amenajate dar și Quai Francesco care a arătat o hotarare și o motivație impresionante. L-am urmărit cu drag și emoții în timp ce dădea ce avea el mai bun pe trasee.

Pentru categoria TEEN este prima ediție în care avem și participante! Fiind un număr restrâns de participanți cu toții au intrat în finală unde au avut de rezolvat câte 3 probleme de bouldering. Finala a răsturnat clasamentele claificărilor.

Pentru OMYC 2018 am avut alături ca sponsori pe U-man shop cu premii pentru locurile I de la categoria TEEN și Magazinul Scarpa Timișoara cu premii pentru locurile I de la categoria JUNIOR. Mulțumim pentru susținere!

Ne bucurăm că am avut ocazia să vă avem pe toți alături la această ediție: copii, părinți, antrenori, sponsori, voluntari și sperăm să creștem împreună cu fiecare ediție!

Felicitări tuturor!

Regulament și detalii OMYC 2018

Clasamente KIDS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clasamente JUNIOR

 

 

 

 

 

 

 

 

Clasamente TEEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 


On June 9th we had the third edition of One Move Youth Contest. This year we had young participants from Timisoara, Arad, Lupeni, Oradea, Cluj and three from abroad (Serbia and Hungary). A total of 45 climbers did their best on the routes we set for the competition.

In KIDS category we had 24 participants and the ranking was a tight one. We had to set 2 finals in order to have a podium.

In JUNIOR category we had less climbers but a great atmosphere. Andrei Muntean did all the routes and Quai Francesco impressed us with his determination. Everybody was watching his tries and it was very impressive.

In TEEN category there was not a big number of climbers so everyone had a chance to prove themselves in the finals.

The prizes for TEEN and Junior were offered by U-man shop and Magazinul Scarpa Timisoara.

We were happy to have all of you around this edition of OMYC: kids, parents, trainers, volunteers and sponsors and we hope to have you all back next year.

Congratulations to everyone!

 

Call Now Button