fbpx

One Move Challenge 2019

 

One Move Challenge este provocarea lansată de One Move pentru a încuraja formarea de echipe și cățărarea într-un format nou și distractiv.

Concursul nu își propune să desemneze neapărat cei mai buni cățărători, ci echipa care cațără cel mai bine împreună, se încurajează reciproc și își mențin motivația până la sfârșitul perioadei ‘competiționale’.

De asemenea, tipul de trasee amenajate pentru concurs, intensitatea și volumul lor, felul în care sunt gândite perioadele, sunt un antrenament în sine. Experiența ne spune că toate astea duc la o creștere a nivelului tuturor celor ce participă.

Clasamentul:

Open “OMC2019 “in Google Drive

Regulament One Move Challenge:

Perioada

Concursul se va desfășura pe o perioadă de 9 săptămâni: 01 iulie – 29 august 2019.

În aceasta perioadă vom adăuga periodic trasee noi în concurs. La 1 sau 2 săptămâni distanță vom introduce: trasee de bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță, trasee de escaladă la One Move Arad și probe surpriză.

Înscrierile

Concurenții vor concura în echipe de câte 2 persoane. 

Formarea echipelor se va face în mod liber, după preferințele participanților. Odată înscriși și echipa formată, concurenții nu vor putea să își mai schimbe coechipierul.

Înscrierea în concurs și formarea de noi echipe se poate face și pe parcursul perioadei de concurs.

Taxa de înscriere -> 0 lei

Probele și punctajul

Concursul va avea 4 probe diferite: bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță, trasee de escaladă la One Move Arad și probe surpriză. Fiecare traseu va avea un punctaj în funcție de palierul în care se află. La aceasta editie punctele aferente fiecărui traseu se vor aduna, nu se vor împarți ca in anii trecuti. Suma acestor puncte, înmulțita cu coeficientul aferent categoriei din care face parte concurentul se vor aduna la totalul echipei. 

Fiecare echipă va primi la înscriere o fișă de concurs unde concurenții vor bifa traseele parcurse. Traseele trebuie notate pe fișa de concurs în ziua în care au fost făcute, nu mai târziu (excepție: traseele de escaladă de la One Move Arad). Un traseu parcurs și notat pe fișă nu poate fi șters ulterior (în cazul unei greșeli de notare aceasta va fi semnalată persoanei de la recepție). Toate fișele de concurs rămân la sala One Move. 

Fiecare concurent va primi, conform tabelului, câte un indice în funcție de nivelul lui în cățărat, indice cu care se vor înmulți punctele totale acumulate din parcurgerea traseelor.

Fete au făcut 2 trasee verzi indice = 2
nu au făcut 2 trasee verzi indice = 3
Baieti au făcut 2 trasee albastre indice = 1
nu au făcut 2 trasee albastre indice = 1.5

Aceste criterii se se iau în considerare pentru perioada iunie 2016 – iunie 2019.

Clasamentul se va face în funcție de punctajul total al fiecărei echipe.

Vom actualiza periodic clasamentul intermediar cu traseele și punctajele obținute de fiecare echipă pana la acel moment.

Fiind într-o perioadă de mutare, este posibil ca un tronson din panou să fie demontat până la sfârșitul OMC, iar traseele să nu mai poată fi parcurse. Dacă se va întampla, vom anunța cu cel puțin o sățptămână îinainte.

Ne rezervăm dreptul de a aduce completări pe parcurs regulamentului, dacă va fi nevoie.

 

SPOR LA CĂȚĂRAT !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button