fbpx

Școala Altfel / Grupuri școlare

Prin programul Şcoala Altfel te invităm la mișcare pe verticală!

Programul Școala Altfel: ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unități de învățământ a unui orar special format doar din activități cu caracter non-formal.

Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-școlare și competențele în domenii cât mai diverse și interesante.

Sala de cățărat One Move susține programul Școala Altfel şi vine în ajutorul profesorilor și a elevilor cu o activitate sportivă diferită!

Scoala altfel la catarat in Timisoara

Condiții de participare

Programul Școala Altfel oferit de One Move se adresează atât preșcolarilor cât și elevilor de toate vârstele. Grupurile nu pot depăși 30 de copii iar prezența unui însoțitor adult este obligatorie.

Preț

Grup până în 15 de copii Grup mai mare de 15 de copii Durata
375 lei 375 lei + 25 lei/copil 1,5 ore

Programul include încălzirea, căţărat bouldering și cățărat escaladă.

Echipament necesar

Încălțări sport curate.

Program

Luni – Vineri de la 8:00 la 16:30.

Înscrieri

Pentru înscrieri la sala din Timisoara vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa contact_tm@onemove.ro sau la numărul 0723 007563.

Pentru înscrieri la sala din Arad vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa contact_ar@onemove.ro sau la numărul 0766 221331.


Poze de la programul din Timisoara

Poze de la programul din Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *