One Move Shop

BD
În incinta sălii avem un mic magazin cu câteva produse expuse. La prime vedere nu pare a fi o varietate mare, dar e bine de ştiut ca suntem importatori de echipament premium Black Diamond şi distribuitori Alpin-Expe şi Wild Climb.
Pentru a beneficia de gama largă de produse, va propunem să vizitaţi site-urile partenerilor noştri şi să ne contactaţi pentru comenzi.
În curând vom lansa un magazin online, până atunci puteţi accesa lista de preţuri de aici.

Noi vă stăm la dispoziţie pentru consiliere în ceea ce priveşte produsele care vă interesează.
Pentru a putea comanda, trimite un email cu produsele care te interesează la adresa: contact@onemove.ro

Plata

Plata produselor comandate se poate face in contul S.C MACROM S.R.L. Str. Batania 74, J35/2024/2008, cod fiscal 23967800 prin depunere numerar: RO10PIRB3701716999001000, PIRAEUS BANK TIMISOARA. Plata se mai poate face la sala One Move din Timişoara sau prin ramburs, în momentul în care recepţionaţi coletul.

Garanţie

Toate produsele Black Diamond sunt vândute sub garanţia oferită de producător. Sunt excluse de la garanţie cazurile de uzura normală sau cazurile în care produsul a fost folosit necorespunzător. Toate articolele expediate pentru garanţie trebuie sa fie curate si uscate. Cheltuielile de expediere către SC MACROM SRL vor fi suportate de dvs. Produsele vor fi însoţite de o solicitare scrisă de garanţie în care sa se specifice defectul produselor şi o copie a facturii prin care au fost cumpărate de la noi.
În urma solicitarii Dvs, producătorul va decide dacă se impune repararea, înlocuirea sau restituirea banilor pentru produsul în cauză.

Livrare

Livrarea produselor se poate face prin curierat, cu plata ramburs. Toate cheltuielile legate de transport sunt suportate de cumpărător.
Noi, ca şi vânzători, suntem interesaţi de reducerea cheltuielilor de transport şi suntem deschişi şi pentru alte variante de transport.