fbpx

Trofeului Romaniei la Bouldering 2016 – Etapa I – Timisoara – One Move

TRB2016-et1

S-a incheiat prima etapa a Trofeului Romaniei de Bouldering 2016.

Au participat 74 de concurenti din care 25 la categoria Rookie, 25 la Open Fete si 24 la Open Baieti. Au venit cataratori din Bucuresti, Cluj, Brasov, Baia Mare, Hunedoara dar si din Bulgaria.
Poate cel mai mult ne-a bucurat sa vedem 25 de cataratori Timisoreni, semn ca sportul nostru devine mai popular si ca reusim sa inchegam o comunitate de oameni pasionati.

Traseele au fost amenajate de Adi Margea impreuna cu Andrei Tomoroga(Tomi) si Vlad Cvasa, insa pe langa asta am primit ajutorul multora: Alexandra Krasta, Isabela Bucur, Cristi Buta, Bogdan Ilmoro, Andrei Dobrea, Adi Stoenescu, Iulian Popa, Dani Bratean, Doru Bocsan, Sorin Batran, Matyas Luzan, Alexandra Braslasu, Andrei Ceausescu si inca altii. De asemenea am fi fost mult mai fara energie fara masa copioasa a Iuliei si Cipri!

Castigatorii concursului sunt: la categoria Rookie, Bogdan Muresan, urmat de Cristian Vlad si Victor Cebotari.
La Open Fete si Open Baieti s-au organizat finale, castigatorii au fost Luzan Matyas (bine Maty!!!), urmat de Mircea Struteanu si de Gabriel Bivolaru, iar la fete Petia Garbova, urmata de Catrinel Enache si Ana-Maria Zaharia.

Dupa premiere a inceput petrecerea, a inceput mai incet si s-a lasat cu demonstratii de forta si cantat pe mese (Jane, mai sti cine vine? 🙂  )

Downloads1

Le multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa organizam concursul, participantilor si spectatorilor!

Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button