fbpx

One Move Challenge 2022

omc

One Move Challenge este provocarea lansată de One Move pentru a încuraja formarea de echipe și cățărarea într-un format motivant și distractiv. Concursul nu își propune să desemneze neapărat cei mai buni cățărători, ci echipa care cațără cel mai bine împreună, se încurajează reciproc și își mențin motivația până la sfârșitul perioadei ‘competiționale’.

De asemenea, tipul de trasee amenajate pentru concurs, intensitatea și volumul lor, felul în care sunt gândite perioadele, sunt un antrenament în sine. Experiența ne spune că toate astea duc la o creștere a nivelului tuturor celor ce participă.

Regulament One Move Challenge:

Concursul se va desfășura pe o perioadă de 2 luni: 4 iulie – 1 septembrie.

În aceasta perioadă vom adăuga periodic trasee noi în concurs. La 2 săptămâni distanță vom introduce: trasee de bouldering, trasee de escalada, circuite de bouldering, circuite de anduranță și probe surpriză.

Înscrierile

Concurenții vor participa în echipe de câte 3 persoane, 2 fete + 1 baiat sau 2 băieți + o fată.

Înscrierea se face prin intermediul aplicației One Move (disponibilă pt IOS și Android), iar după înscriere concurenții nu vor putea să își mai schimbe echipa.

Înscrierea în concurs și formarea de noi echipe se poate face și pe parcursul perioadei de concurs.

Probele și punctajul

Concursul va avea mai multe probe: trasee de bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță, trasee de escaladă și probe surpriză. Fiecare traseu va avea un punctaj în funcție de palierul în care se află. La aceasta editie punctele aferente fiecărui traseu se vor aduna, nu se vor împarți ca in anii trecuti. Suma acestor puncte, înmulțita cu coeficientul aferent categoriei din care face parte concurentul se vor aduna la totalul echipei.

Fiecare concurent va primi, conform tabelului, câte un indice în funcție de nivelul lui în cățărat, indice cu care se vor înmulți punctele totale acumulate din parcurgerea traseelor.

Fete au făcut 2 trasee verzi indice = 2
nu au făcut 2 trasee verzi indice = 3
Baieti au făcut 2 trasee albastre indice = 1
nu au făcut 2 trasee albastre indice = 1.5
Aceste criterii se se iau în considerare pentru perioada iunie 2021 – iunie 2022.

Clasamentul se va face în funcție de punctajul total al fiecărei echipe.

Ne rezervăm dreptul de a aduce completări pe parcurs regulamentului, dacă va fi nevoie.

SPOR LA CĂȚĂRAT !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button