fbpx

One Move Challenge 2021

One Move Challenge este provocarea lansată de One Move pentru a încuraja formarea de echipe și cățărarea într-un format motivant și distractiv. Concursul nu își propune să desemneze neapărat cei mai buni cățărători, ci echipa care cațără cel mai bine împreună, se încurajează reciproc și își mențin motivația până la sfârșitul perioadei ‘competiționale’.

De asemenea, tipul de trasee amenajate pentru concurs, intensitatea și volumul lor, felul în care sunt gândite perioadele, sunt un antrenament în sine. Experiența ne spune că toate astea duc la o creștere a nivelului tuturor celor ce participă.

Regulament One Move Challenge:

Concursul se va desfășura pe o perioadă de 9 săptămâni: 28 iunie – 26 august 2019.

În aceasta perioadă vom adăuga periodic trasee noi în concurs. La 2 săptămâni distanță vom introduce: trasee de bouldering, trasee de escalada, circuite de bouldering, circuite de anduranță și probe surpriză.

Înscrierile

Concurenții vor concura în echipe de câte 3 persoane, 2 fete + 1 baiau sau 2 baieti + o fata.

Inscrierea se face prin intermediul aplicatiei One Move(disponibila pt IOS si Android), iar dupa inscriere concurenții nu vor putea să își mai schimbe echipa.

Înscrierea în concurs și formarea de noi echipe se poate face și pe parcursul perioadei de concurs.

Probele și punctajul

Concursul va avea mai multe probe: trasee de bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță, trasee de escaladă și probe surpriză. Fiecare traseu va avea un punctaj în funcție de palierul în care se află. La aceasta editie punctele aferente fiecărui traseu se vor aduna, nu se vor împarți ca in anii trecuti. Suma acestor puncte, înmulțita cu coeficientul aferent categoriei din care face parte concurentul se vor aduna la totalul echipei. 

Fiecare concurent va primi, conform tabelului, câte un indice în funcție de nivelul lui în cățărat, indice cu care se vor înmulți punctele totale acumulate din parcurgerea traseelor.

Feteau făcut 2 trasee verziindice = 2
nu au făcut 2 trasee verziindice = 3
Baietiau făcut 2 trasee albastreindice = 1
nu au făcut 2 trasee albastreindice = 1.5
Aceste criterii se se iau în considerare pentru perioada iunie 2020 – iunie 2021.

Clasamentul se va face în funcție de punctajul total al fiecărei echipe.

Ne rezervăm dreptul de a aduce completări pe parcurs regulamentului, dacă va fi nevoie.

SPOR LA CĂȚĂRAT !!

Call Now Button