fbpx

One Move Challenge 2017

One Move Challenge este provocarea lansată de One Move pentru a încuraja formarea de echipe și cățărarea într-un format nou și distractiv.

Concursul nu își propune să desemneze neapărat cei mai buni cățărători, ci echipa care cațără cel mai bine împreună, au o strategie bună și își mențin motivația până la sfârșitul perioadei “competiționale”.

De asemenea, tipul de trasee amenajate pentru concurs, intensitatea și volumul lor, felul în care sunt gândite perioadele, sunt un antrenament în sine. Experiența și feedback-ul ne spun că toate astea duc la creșterea nivelului fiecărui participant.

Clasament

Nu toate functionalitatile sunt suportate in versiunea embeded, link direct spre spreadsheet.

Regulament One Move Challenge:

Perioada

Concursul se va desfășura pe o perioadă de 7 săptămâni (3 iulie – 18 august 2017).

În această perioadă vom adăuga periodic trasee noi în concurs. La 1 sau 2 săptămâni distanță vom introduce : trasee de bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță, probe surpriză.

Înscrierile

Concurenții vor concura în echipe de câte 2 persoane.

Formarea echipelor, de data aceasta, se va face în mod aleatoriu cu o persoană de nivel mai înalt împreună cu o persoană de nivel mai scăzut. O dată înscriși și echipa formată, concurenții nu vor putea să își schimbe coechipierul.

Înscrierea în concurs se poate face și pe parcursul perioadei dar formarea echipelor și punctarea se va face în fiecare zi de luni.

Pentru a participa la OMC 2017 te rugăm să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE.

Taxa de înscriere este de 30 lei de persoană, bani din care se va forma fondul de premiere.

Probele și punctajul

Concursul va avea 4 probe diferite: bouldering, circuite de bouldering, circuite de anduranță și slackline. Fiecare traseu va avea un punctaj în funcție de palierul în care se află. Punctele aferente fiecărui traseu se vor împărți în mod egal concurenților care vor reuși parcurgerea lui. Suma acestor puncte, înmulțită cu coeficientul aferent categoriei din care face parte concurentul se vor aduna la totalul echipei.

Fiecare echipă va primi la înscriere o fișă de concurs unde concurenții vor bifa traseele parcurse. Toate fișele de concurs rămân la sala One Move.

Proba de slackline va fi punctată astfel : o parcurgere într-un sens va valora 450 puncte ; parcurgerea într-un sens cu întoarcere și revenirea la punctul de plecare valorează 1200 puncte iar parcurgerea într-un sens cu întoarcere, revenire și parcurgerea iarăși a slackline-ului cu spatele 3000 puncte. Toate parcurgerile trebuie să fie, bineînțeles, fără căderi și fără ajutor exterior. Urcarea pe slackline se va face din picioare și fără ajutor.

Fiecare concurent va primi, conform tabelului, câte un indice în funcție de nivelul lui în cățărat pe parcursul concursului, indice cu care se vor înmulți punctele totale acumulate din parcurgerea traseelor respectiv a slackline-ului.

Fete au făcut 2 trasee verzi indice = 1.5
nu au făcut 2 trasee verzi indice = 2
Băieți au făcut 2 trasee albastre indice = 1
nu au făcut 2 trasee albastre indice = 1.5

Clasamentul se va face în funcție de punctajul total al fiecărei echipe.

Vom actualiza periodic clasamentul intermediar cu traseele și punctajele obținute de fiecare echipă pana la acel moment.

SPOR LA CĂȚĂRAT !!

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button