fbpx

Cupa One Move 2022/2023

cupa one move 2022 bouldering

După 2 ediții reușite și 2 ani de pauză…. reluăm Cupa One Move!

COM este un concurs local de bouldering, pentru cei din comunitatea One Move, care te motivează să tragi mai tare, te ține în priză și, în final, te ajută să progrsezi!

Ca și în edițiile precedente, COM va avea 4 etape de concurs. Pentru fiecare etapă vom pregăti pentru tine între 20-25 de trasee noi, cu dificultate de la gri până la maro, pentru care vei avea 3 ore la dispoziție, de la 18:00 la 21:00.

Prima etapă se va defășura pe parcursul unei zile, pentru celelalte 3 etape vei putea alege una din cele 2 zile consecutive propuse.

Regulament

Formatul de bază

Vor fi 4 etape de concurs, fiecare etapă va avea între 20-25 de trasee noi, cu dificultate de la gri până la maro, pentru care vei avea 3 ore la dispoziție, de la 18:00 la 21:00.

Etapele vor fi în timpul săptămânii și vei putea participa doar în una din cele 2 zile consecutive (ex: luni sau marți), pentru a nu aglomera excesiv sala și pentru a oferi alternative celor care au și alte activități.

Există posibilitatea ca One Move să organizeze și alte concursuri în această perioadă și ne asumăm dreptul de a decide dacă acel concurs va conta ca etapă a COM sau nu. În acest caz, în clasament vor conta doar cei deja înscriși la acest concurs.

Nu vor fi arbitri, fiecare își va nota singur traseele făcute.

Se vor face clasamente diferite pentru fete și băieți.

Punctajul

Traseele vor avea câte 100, 200, 400 respectiv 800 de puncte, iar punctele se vor împărți la numărul de repetări.

Pentru a putea aduna punctele diferitelor etape rezultatele într-un clasament general cumulat, în funcție de locul obținut la fiecare etapă, se va acorda un număr de puncte conform regulamentului IFSC punctul 11.7.2 , ce va conta în clasamentul general.

Puncte Bonus

Vrem să te încurajăm să încerci trasee cât mai grele ce vor duce la creșterea nivelului și, din acest motiv, am introdus o posibilitate de a acumula puncte și după concurs.
Se ia ca referință culoarea celui mai greu traseu pe care l-ai facut în concurs (vezi exemplul 1), sau următoarea culoare în cazul în care ai făcut toate cele 5 traseele de acea culoare (vezi exemplul 2). Dacă până la următoarea etapă vei reuși să cațeri traseele rămase de acea culoare, vei primi bonusul.

    • Ex1: la concurs ai făcut 4 albe, 4 galbene și 2 verzi, înseamnă că pentru bonus mai trebuie să cațeri celelalte 3 verzi
    • Ex2: la concurs ai făcut 5 albe, 3 galbene și 5 verzi, înseamnă că ai facut toate verzile și pentru bonus trebuie să cațeri cele 5 albastre).

Timpul limită pentru bonusuri va fi ziua anterioară următoarei etape, iar ultima etapă nu va avea posibilitatea acumulării unui bonus.
Obținea bonus-ului îți va acorda punctele necesare pentru a urca cu un loc în clasamentul etapei, egalându-l la puncte pe cel din fată. Dacă câștigătorul etapei obține și un bonus, valoarea acestuia va fi de 20 de puncte.

Taxa

Nu se percepe taxă de participare!

Premii

  • Locul 1 – abonament 1 lună
  • Locul 2 – aboanment 8 intrări
  • Locul 3 – aboanment 4 intrări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button