fbpx

Cupa One Move 2022/2023

cupa one move 2022 bouldering

După 2 ediții reușite și 2 ani de pauză…. reluăm Cupa One Move!

COM este un concurs local de bouldering, pentru cei din comunitatea One Move, care te motivează să tragi mai tare, te ține în priză și, în final, te ajută să progrsezi!

Ca și în edițiile precedente, COM va avea 4 etape de concurs. Pentru fiecare etapă vom pregăti pentru tine între 20-25 de trasee noi, cu dificultate de la gri până la maro, pentru care vei avea 3 ore la dispoziție, de la 18:00 la 21:00.

Prima etapă se va defășura pe parcursul unei zile, pentru celelalte 3 etape vei putea alege una din cele 2 zile consecutive propuse.

Regulament

Formatul de bază

Vor fi 4 etape de concurs, fiecare etapă va avea între 20-25 de trasee noi, cu dificultate de la gri până la maro, pentru care vei avea 3 ore la dispoziție, de la 18:00 la 21:00.

Etapele vor fi în timpul săptămânii și vei putea participa doar în una din cele 2 zile consecutive (ex: luni sau marți), pentru a nu aglomera excesiv sala și pentru a oferi alternative celor care au și alte activități.

Există posibilitatea ca One Move să organizeze și alte concursuri în această perioadă și ne asumăm dreptul de a decide dacă acel concurs va conta ca etapă a COM sau nu. În acest caz, în clasament vor conta doar cei deja înscriși la acest concurs.

Nu vor fi arbitri, fiecare își va nota singur traseele făcute.

Se vor face clasamente diferite pentru fete și băieți.

Punctajul

Traseele vor avea câte 100, 200, 400 respectiv 800 de puncte, iar punctele se vor împărți la numărul de repetări.

Pentru a putea aduna punctele diferitelor etape rezultatele într-un clasament general cumulat, în funcție de locul obținut la fiecare etapă, se va acorda un număr de puncte conform regulamentului IFSC punctul 11.7.2 , ce va conta în clasamentul general.

Puncte Bonus

Vrem să te încurajăm să încerci trasee cât mai grele ce vor duce la creșterea nivelului și, din acest motiv, am introdus o posibilitate de a acumula puncte și după concurs.
Se ia ca referință culoarea celui mai greu traseu pe care l-ai facut în concurs (vezi exemplul 1), sau următoarea culoare în cazul în care ai făcut toate cele 5 traseele de acea culoare (vezi exemplul 2). Dacă până la următoarea etapă vei reuși să cațeri traseele rămase de acea culoare, vei primi bonusul.

  • Ex1: la concurs ai făcut 4 albe, 4 galbene și 2 verzi, înseamnă că pentru bonus mai trebuie să cațeri celelalte 3 verzi
  • Ex2: la concurs ai făcut 5 albe, 3 galbene și 5 verzi, înseamnă că ai facut toate verzile și pentru bonus trebuie să cațeri cele 5 albastre).

Timpul limită pentru bonusuri va fi ziua anterioară următoarei etape, iar ultima etapă nu va avea posibilitatea acumulării unui bonus.
Obținea bonus-ului îți va acorda punctele necesare pentru a urca cu un loc în clasamentul etapei, egalându-l la puncte pe cel din fată. Dacă câștigătorul etapei obține și un bonus, valoarea acestuia va fi de 20 de puncte.

Taxa

Nu se percepe taxă de participare!

Premii

 • Locul 1 – abonament 1 lună
 • Locul 2 – aboanment 8 intrări
 • Locul 3 – aboanment 4 intrări

3 thoughts on “Cupa One Move 2022/2023

 • March 26, 2024 at 7:17 am
  Permalink

  Aceasta competitie locala de bouldering este unul dintre cele mai asteptate evenimente pentru comunitatea One Move. Cu o pauza de 2 ani, revinem cu Cupa One Move care ii motiveaza pe participanti sa dea tot ce au mai bun si sa progreseze. Asa cum s-a intamplat si in editiile anterioare, concursul va avea 4 etape, fiecare cu 20-25 de trasee de dificultate variata, intre gri si maro, in care participantii vor avea 3 ore pentru a le parcurge. Prima etapa se va desfasura pe parcursul unei zile, iar celelalte 3 vor avea loc in zile consecutive, pentru a mentine sala mai putin aglomerata si pentru a oferi optiuni si celor care au si alte activitati. In plus, exista posibilitatea ca in aceeasi perioada sa se organizeze si alte concursuri de catre One Move, care sa fie incluse sau nu in Cupa One Move, in functie de decizia lor.

  Reply
 • March 28, 2024 at 7:40 am
  Permalink

  Excelenta initiativa! Dupa o pauza de doua ani, Cupa One Move revine in forta cu o noua editie care promite sa fie si mai reusita decat cele din trecut. Pentru cei din comunitatea One Move, acest concurs de bouldering este o oportunitate de a se motiva reciproc si de a progresa impreuna, prin abordarea unor dificultati noi si provocatoare. Cu un format bine pus la punct si reguli clare, concursul va avea 4 etape, fiecare cu 20-25 de trasee de la dificultatea gri pana la maro. In plus, posibilitatea de a acumula puncte bonus dupa concurs va fi un motiv in plus pentru a incerca trasee mai grele si de a avansa la un nivel superior. Si nu uitati, nu exista taxa de participare, asa ca nu ezitati sa va inscrieti si sa va incercati norocul la locul de a primi un abonament gratuit pentru o luna, trei luni sau addinici luni. Haideti sa ne provocam si sa ne concentram pe cucerirea traseelor, iar rezultatele ne vor aduce o mare satisfactie. Va asteptam cu bratele deschise in competitie!

  Reply
 • April 8, 2024 at 6:40 am
  Permalink

  Este atat de incurajator sa vad reluarea Cupa One Move dupa o pauza de 2 ani! Un concurs local de bouldering care aduna comunitatea si ne motiveaza sa dam tot ce avem mai bun pentru a progresa. Ca si in editiile anterioare, avem de asteptat 4 etape cu cate 20-25 de trasee noi, de diferite grade de dificultate, ce vor putea fi urcate in 3 ore. Este un format excelent pentru a ne pune la incercare limitele si pentru a ne face mai buni. De asemenea, faptul ca va fi organizat in timpul saptamanii si vom putea alege una din cele 2 zile consecutive ne ofera ocazia sa ne organizam mai bine activitatile si sa evitam aglomeratia. In plus, exista si posibilitatea de a acumula puncte bonus, ceea ce ne va motiva si mai mult sa ne incercam limitele. Achitarea unei taxe de participare nu este necesara, iar premiile sunt cu adevarat motivante pentru a da tot ce putem in acest concurs. Astept cu nerabdare prima etapa si abia astept sa vad cine va lua acasa abonamentele de o luna, doua saptamani sau o saptamana. Felicitari, One Move!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button