fbpx

Despre One Move

Sala de escaladă bloc (bouldering) One Move s-a deschis la 15 octombrie 2008 și este prima și singura sală de escaladă bloc din Timișoara. Suprafața desfășurată era la acel moment de 170 mp.


Pe parcursul anilor, panoul a suferit mai multe modificări:

2009 – Confecționăm primele module
2010 – Înălțăm panoul pentru copii, placa de 30 și panoul cu “roata”
2011 – Montăm o sobă și izolăm termic sala
2012 – Schimbăm salteaua și o acoperim cu o prelată mult mai rezistentă
2013 – Construim un mic panou de escaladă pentru căţărat manșă
2014 – Construim un Moonboard
2015 – Sala se extinde, ajungând la o suprafa de 260 mp cu o suprafață catarabila desfășurată de 270 mp
2016 – Se deschide a 2-a sală One Move la Arad.

Zona de cățărat

Înălțimea maximă a panoului este de 4,5 m. Panoul are o structură complexă : fețe verticale, față căzută, surplombă de 30 cu ieșire pe față căzută, surplombă de 45, tavan etc.

Permanent în sală sunt amenajate și marcate în jur de 100 de trasee de toate dificultățile, de la nivelul începător până la nivelul cel mai înalt, adevărate proiecte chiar și pentru cățărătorii consacrați. În sală sunt organizate periodic concursuri destinate atât membrilor One Move cât și concursuri de nivel național la care participă cei mai buni cățărători din România.

Zona de antrenament

Pentru antrenamentul complementar cățăratului și nu numai, dar și pentru alte evenimente și activități, sala pune la dispoziție o zonă dotată cu echipament specific: salteluțe, greutăți, kettlebell, bare de tracțiuni, prize de tracțiuni, bile pentru tracțiuni, placă de antrenament, TRX, disc de echilibru, roată pentru abdomene, masă pentru abdomene, elastice, corzi pentru sărit, sac de box, vestă cu nisip, săculeți cu nisip pentru picioare etc.

 

Call Now Button